Puheenjohtajan blogi

Hyvä jäsen, ampumaurheilun harrastaja!

Hirvenhiihdon SM- kilpailut oli iso yhteisen talkootyön näyte. Haluan kiittää jäsenistöämme sekä yhteistyökumppaneita tapahtuman mallikkaasta läpiviennistä. Tapahtuma oli meille kaikille raskas 4 vuotinen prosessi. Olkaamme ylpeitä siitä mitä saimme aikaiseksi.

Kajaanin Ampujat koki helmikuun alusta takaiskun, kun ilma-aseradan vuokran antaja irtisanoi vuokrasopimuksen äkillisesti. Toistaiseksi jatkamme toimintaa  radalla vain 1 radan kapasiteetilla.

Kajaanin Ampujat ry viettää 100 vuotista juhlaansa 20.5. Jäsen ilmoittaudu tilaisuuteen 5.5 mennessä sihteerille tai puheenjohtajalle.  Juhlan pitopaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kevät lähestyy kohisten. Haulikkorata avataan huhtikuussa. Seuraa ilmoittelua ja tule radalle!

Ahti

  • Hyvää ja turvallista vuotta 2023! 

Kajaanin Ampujat Ry täyttää 2023 100 vuotta! Juhlimme ja touhuamme ammuntaurheilun merkeissä. Kehitämme toimintaamme kysynnän mukaisesti. Tule sinäkin mukaan mukavan harrastuksen pariin.

Pysytään terveinä ja nähdään radoilla.


Puheenjohtaja


HAULIKKO JA KIVÄÄRIRADALLE MARS!

Nyt on aika tarkistuttaa aseiden kohdistukset ja ampumataito ennen alkavaa riistakautta. Kajaanin Ampujien radoilla Hoikanportissa rata 7 sekä haulikkoradalla pääset testaamaan ampumataitosi sekä aseiden kohdistukset. Näin varmistat hyvät riistalaukaukset ennen jahtikautta. 

Pj

Hyvä  KajA ampumaurheiluväki!

2023 KajA viettää 100 vuotista taivaltaan!

Kajaanin Ampujat ry jäsen.  Ilmoittaudu SML hirvenhiihdon talkooporukkaan! 


Kajaanin Ampujat Ry

Puheenjohtaja

Ahti Kärkkäinen

Hieno Ampumaurheilukesä!

....alkaa taittumaan syksyksi. Mahtavaa kuhinaa ja tekemisen meininkiä ollut haulikko ja riistamaaliradalla. Toivotaan,että korona hellittää ja saamme avattua ilma-aseradan vielä syksyn mittaan.  Hyviä laukauksia syksyn jahtipoluille.


PJ Ahti

Kiitos kuluneesta vuodesta 2023. Kajaanin Ampujat Ry on jäsentensä näköinen ampumaurheiluseura. Seura kehittyy ja kasvaa jäsenten toiveiden ja tahtotilan mukaan! Seuran 100 vuotta juhlavuosi on ollut toiminnan täyteinen. Kiitos kaikille aktiivisesti toiminnasssa mukana olleille!

1.11.2023 seuran puheenjohtajuus vaihtui. Uusi puheenjohtaja on pitkäaikainen ammunnan harrastaja Janne Rantanen. Onnittelen Jannea ja toivotan menestystä tehtävään antaen kaikki tukeni.

Hyvää loppuvuotta kaikille ja tarkkoja laukauksia.

Ahti Kärkkäinen